Campanya “REACTIVEM EL COMERÇ DE PROXIMITAT”

 

L’ajuntament d’Aielo de Malferit, en el marc de l’Acord per a la Reactivació d’Aielo de Malferit (ARA) aprovat al Ple Ordinari celebrat en data 23 de juliol de 2020, organitza la Campanya “REACTIVEM EL COMERÇ DE PROXIMITAT”, amb l’objectiu d’incentivar i promoure el consum en els comerços i altres establiments en temps de COVID-19, a més de:

 • Prestar suport i dinamitzar  el comerç local de proximitat.
 • Apropar el comerç als veïns de la localitat.
 • Crear consciencia de la diversitat comercial existent, la qualitat i varietat de l’oferta i l'estalvi de temps que suposa la compra de proximitat.

La campanya consistirà en posar en circulació uns “ABONAMENTS” per valor de 20 euros i de 10 euros que es podrà gastar en qualsevol dels comerços, establiments d’hostaleria o serveis que s’adherisquen a la campanya en els termes establerts en la base tercera.

Els consumidors només pagaran el 50 del valor de l’abonament (10 euros / 5 euros), assumint la resta l’Ajuntament la resta. Es posaran en circulació un total de 200 abonaments de 20 euros i 400 de 10 euros per edició de la campanya.

 

DOCUMENTS

 

NORMES

 1. Els abonaments podran canviar-se pel doble del seu valor en qualsevol dels comerços associats a la present campanya. Els de 10 per 20 euros, i els de 5 per 10 euros.
 2. Tan sols pot adquirir-se un abonament de 20 euros, o dos de 10 euros per persona, en cadascuna de les campanyes.
 3. Els abonaments seran bescanviables pel doble de l’import abonat.
 4. Cadascun dels abonaments adquirits haurà de ser consumit en un únic comerç i en una única compra.
 5. Els abonaments s’han d’adquir a la pàgina de crèdit o de dèbit a la pàgina https://campanya.caixaontinyent.es/aielo o a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit (Xarxes Digitals).
 6. Els abonaments s’han de lliurar impresos amb el nom, cognoms i DNI del client, en el comerç en el moment del pagament de la compra.
 7. La present campanya està organitzada per l'Ajuntament d'Aielo de Malferit. Davant qualsevol error o dubte en la inclusió de les dades, tant dels Ciutadans com dels Comerços, hauran de dirigir-se al Departament de Xarxes Digitals de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit, en el telèfon 648 289 628 i en horari de 8:00h a 15:00h.
 8. La compra d'aquest abonament i la seua posterior utilització als establiments participants en la campanya suposa l'acceptació d'una subvenció de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit en favor de la persona que realitza la compra. Aquesta subvenció es considera guany patrimonial als efectes de l'IRPF i està subjecta a les obligacions fiscals que corresponguen.