Aielo de malferit

Aielo de Malferit

Aielo de malferit capital cultural


 

 

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit vol potenciar i donar suport als creadors d’arts plàstiques i visuals vinculats a la nostra població. Amb aquest objectiu farem una exposició col·lectiva al Palau d’Aielo de Malferit per donar visibilitat a la creativitat aielonera.

 

A QUI VA DIRIGIT?

Aquesta exposició va dirigida a totes les creadores i creadors vinculades a Aielo de Malferit: empadronats, relació laboral, períodes estiuencs, vinculació familiar... Poden presentar-se de forma individual o en grup. Es tindrà en compte la formació i trajectòria vinculades a les arts. Els artistes participants en l’anterior edició no poden participar en aquesta, però sí que ho poden fer en les properes. 

 

QUIN TIPUS D’OBRA?

Tant el tema com la tècnica de les obres presentades són lliures. Vos animem a ser innovadors. No hi ha restricció en les mesures. L’obra ha de ser perdurable en el temps com a mínim durant el temps de l’exposició, a excepció de les accions o performances. A l’hora de presentar la proposta, les obres presentades poden estar ja acabades o en procés de creació. Han d’estar finalitzades per al termini de “Entrega d’obres” indicat a l’apartat Calendari de les presents bases.

 

ESPAIS EXPOSITIUS:

  • Exterior: Pati Palau de Malferit
  • Interior: Corredor i sala d’exposicions de la planta baixa del Palau de Malferit. 
  • Horari de visita: de dilluns a divendres de 10:30 a 14:30 hores.

Bases de l'edició 2022